Servicii

Marion vine cu un cadru admirabil, soluții pentru fiecare cerere și servicii optime!

Sălile au apărut din dorința de a oferi o alternativa la sălile deja existente, decorată modern și în culori stilizate, pentru a putea fi personalizate conform fiecărui eveniment.

Sala Cristal

Una din cele mai deosebite săli de care dispunem este Sala Cristal. Așa cum îi spune și numele, aceasta este rafinată și strălucitoare asemenea unui cristal, astfel încât evenimentul pe care îl dorești să fie la fel de veritabil.

Sala Cristal are capacitate de 340 de persoane și este ideală pentru nunți fastuoase, petreceri grandioase și revelioane extravagante. Mesele sunt așezate astfel încât să existe o distanțare optimă între invitați și loc larg pentru dans. Lipsa stâlpilor rezonează cu oamenii care sunt în căutare de petreceri într-un cadru spațios, ideal structurată pentru invitații pregătiți să se distreze până în zori.

Design-ul modern și ambianța plăcută sunt realizate datorită pieselor ornamentale actuale și a renovărilor făcute recent, astfel evenimentul va avea loc într-un spațiu feeric și proaspăt.

Sala Marion

Sala Marion este un spațiu simplist și elegant, cu o notă de minimalism modern, potrivit pentru toate tipurile de petreceri. Dacă dorești o nuntă, un majorat, un eveniment de degustare de vinuri sau orice îți închipui, noi avem toate dotările necesare. Această sală dispune de 240 de locuri și este, de asemenea, renovată recent. Astfel, vei dansa pe ritmuri dansante sau te vei bucura de o atmosferă mai profundă, în funcție de eveniment, într-un cadru grandios și entuziasmant.

Spațiul este potrivit pentru evenimentele cu un număr mediu de persoane. În plus, atât Sala Cristal, cât și Sala Marion dispun de o grădină amenajată contemporan cu spațiu verde extins, dedicată unei atmosfere relaxante și intime. Această zonă este ideală și pentru pozele efectuate spectaculos, datorită design-urilor inedite.

Restaurant Marion

Pentru ca fiecare eveniment să fie realizat cu succes, mâncarea trebuie să fie de excepție. În acest sens Marion are soluții optime și vine cu idei inovative. Noi îți oferim mâncăruri gustoase și alimente combinate perfect, astfel încât papilele tale gustative să îți mulțumească.

Mâncarea delicioasă este un element esențial în realizarea unui eveniment spectaculos. Așa că, Marion are un restaurant cu signature dishes, de la mâncăruri tradiționale, până la preparate sofisticate.

Rețetele savuroase te vor transpune în lumea gusturilor fine și intense. Dispunem de numeroase tipuri de preparate, astfel încât să ai parte de o gamă largă de variante din care să alegi.

Barul nostru conține băuturi alcoolice, non alcoolice, sucuri premium, fresh-uri, cafele cu arome intense și alte băuturi specifice.

 Avem de toate pentru toți!

Cazare

Suntem determinați să oferim servicii complete de excepție, astfel ne-am decis să construim camere superbe, pentru a le propune clienților locuri de odihnă.

Momentan, camerele sunt în proces de construcție, dar odată cu finalizarea lor, îți vor fi asigurate confortul și atmosfera relaxantă în propriul spațiu intim.

Vom reveni cu imagini și oferte pentru cazare.