Despre noi

Echipă devotată, cu experiență în domeniu și cu dorința de a îți stârni sufletul petrecăreț!

Marion oferă un mix creat de eleganță și simplitate, dedicată evenimentelor speciale, cum ar fi nunti, majorate, banchete, aniversari, botezuri si multe altele.

Viziunea noastră

Viziunea noastră asupra unui eveniment de excepție înseamnă că totul merge conform standardelor înalte. Ceea ce ne deosebește de pe piața actuală este experiența bogată în domeniul organizărilor diverselor evenimente în sălile noastre modern retușate și ornate.

Avem o activitate de peste 12 ani, timp în care am realizat evenimente de excepție. Fiecare petrecere diferă de la situație la situație, în funcție de dorințele clienților. Astfel, noi oferim la fiecare ocazie ceva aparte, ceva unic, ceva absolut incredibil. Niciun eveniment nu este la fel.

Echipa noastră stă la dispoziția ta indiferent de ce propuneri spontane dorești. Acceptăm orice provocare, la prețuri stabilite în funcție de complexitatea dorită. Cu toate acestea, avem servicii personalizate pentru toate buzunarele.

De fiecare dată când un cuplu îndrăgostit sau un grup de prieteni puși pe distracție ne calcă pragul, noi suntem deschiși spre o colaborare amicală, astfel încât evenimentul tău să fie îndeplinit cu succes.